E-mail instellen iPhone

Stap 1:

Ga naar ‘Instellingen’ op je Iphone. Kies vervolgens ‘Mail, Contacten, Agenda’. Selecteer ‘Voeg account toe’ en vervolgens ‘Anders’.

Stap 2:

Vul bij ‘Naam’ je gewensten accountnaam in welke wordt weergegeven in Apple iPhone Mail.
Vul bij ‘Adres’ je volledige e-mailadres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel.
Vul bij ‘Beschrijving’ een beschrijving van het e-mailadres in, bijvoorbeeld je volledige e-mail adres.
Selecteer vervolgende de ‘Volgende’ button.

Stap 3:

Vul bij ‘Hostnaam’ de inkomende mail server in als volgt: mail.voorbeeld.eu (vervang voorbeeld.eu voor je eigen domeinnaam met extensie).
Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mail adres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel. Scroll vervolgens naar beneden.

Stap 4:

Server inkomende post

Vul bij ‘Hostnaam’ de inkomende mail server in als volgt: mail.voorbeeld.eu (vervang voorbeeld.eu voor je eigen domeinnaam met extensie).
Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mail adres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel.
Scroll naar beneden.

Server uitgaande post

Vul bij ‘Hostnaam’ de inkomende mail server in als volgt: mail.voorbeeld.eu (vervang voorbeeld.eu voor je eigen domeinnaam met extensie).
Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mail adres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel. Selecteer daarna op ‘Bewaar’.

Stap 5:

Selecteer vervolgens je zojuist aangemaakte e-mailadres. Kies vervolgens voor ‘SMTP’
Selecteer je mailserver, bijvoorbeeld mail.elkdomein.nl

Stap 6:

Zet ‘Gebruik SSL’ uit en wijzig de uitgaande server poort naar poort 587.
Selecteer ‘Gereed’ en sla je instellingen op.