E-mail instellen iPad

Stap 1:

Ga naar ‘Instellingen’ op je iPad. Kies vervolgens ‘Mail, Contacten, Agenda’.
Selecteer ‘Voeg account toe’ en vervolgens ‘Anders’ en selecteer ‘Voeg account toe’.

Stap 2:

Vul bij ‘Naam’ je gewensten accountnaam in welke wordt weergegeven in Apple iPad Mail.
Vul bij ‘Adres’ je volledige e-mailadres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel.
Vul bij ‘Beschrijving’ een beschrijving van het e-mailadres in, bijvoorbeeld je volledige e-mail adres.
Selecteer vervolgende de ‘Volgende’ button.

Server inkomende post

Vul bij ‘Hostnaam’ de inkomende mail server in als volgt: mail.voorbeeld.eu (vervang voorbeeld.eu voor je eigen domeinnaam met extensie).
9. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mail adres in.
10. Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel.
11. Scroll naar beneden.

Server uitgaande post

Vul bij ‘Hostnaam’ de inkomende mail server in als volgt: mail.voorbeeld.eu (vervang voorbeeld.eu voor je eigen domeinnaam met extensie).
Vul bij ‘Gebruikersnaam’ je volledige e-mail adres in.
Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van je e-mailadres in welke je hebt aangemaakt in cPanel.
Selecteer ‘Bewaar’

De iPad gaat nu de opgegeven mail instellingen controleren, dit kan enkele minuten duren. Indien je een pop-up krijgt met betrekking tot de serveridentiteit, kies dan voor de optie ‘Ga door’. Als de iPad vraagt of je de configuratie zonder SSL wilt voltooien, selecteer je ‘Ja’.