Over Elkdomein

Elkdomein Webhosting is ontstaan door de groeiende vraag naar goede- en betrouwbare webhosting voor onze klanten. Een website kan nog zo goed gebouwd zijn, zonder snelle en betrouwbare hosting zal de site nooit helemaal tot zijn recht komen. Omdat we veel ervaring opdoen uit de praktijk, is onze server optimaal ingesteld voor het gebruik van bijvoorbeeld WordPress, het meest gebruikte CMS-systeem op dit moment.

Onze servers zijn ondergebracht in een datacenter van Serverius. Deze partij zorgt ervoor dat onze hosting zo betrouwbaar mogelijk is. Zo is alle stroomtoevoer dubbel uitgevoerd en is het datacenter voorzien van noodstroom. Verder is het datacenter direct verbonden met onder andere Amsterdam (AMS-IX), België (BN-IX) en Engeland (LIPEX) voor een stabiele verbinding.

Ook niet onbelangrijk om te melden is dat het datacenter voldoet aan zowel de ISO 27001 norm als aan de ISO 9001 norm. Tevens worden al onze websites gehost op groene energie. De stroom die het datacenter gebruikt waarop onze server draait, draait voor 100% op duurzame stroom. Deze stroom wordt opgewekt door zon, wind of water en is dus goed voor het milieu.

Bekijk pakketten
Veelgestelde vragen
Contact ons

300Gbps+

Netwerk

Duurzame data

Milluebewust datacenter

AMS-IX

Verbinding

Het datacenter:

  • Noodvoorziening aanwezig
  • 99,99% up-time datacenter
  • 24×7×365 monitoring
  • Locatie in centraal Nederland
  • Netwerk snelheid van 300Gbps+