Domeinnamen bestellen/verhuizen

Net een bedrijf gestart of heb je gewoon een goed idee voor een domeinnaam? Leg eenvoudig en snel je eigen domeinnaam vast! Claim je domeinnaam voor iemand anders het doet en maak gebruik van de vele voordelen van een eigen domeinnaam, zoals: e-mailen vanuit je domeinnaam (voorbeeld: info@elkdomein.nl) en een uniek adres voor je bedrijf op het web.

Bij Elkdomein is het verhuizen van een domeinnaam simpel: vul de verhuistoken in onderaan deze pagina in het formulier in en wij doen de rest. Laat je jouw domein overzetten naar ons, dan maak je automatisch gebruik van de voordelen van Elkdomein: dagelijkse back-up, gratis helpdesk, gratis SSL (beveiligde verbinding) en makkelijk te koppelen met een webhosting pakket.

Spam Experts

Spamfilter op alle e-mails

Cleanbits

Milluebewust datacenter

Softaculous

415+ gratis scripts

Bekijk alle voordelen van Elkdomein

Domeinnaam bestellen / verhuizen

Elkdomein levert snelle, goedkope webhosting voor zakelijke bedrijven tegen een scherp tarief. Voor elk type website bieden wij een passend webhosting pakket. Naast onze vaste pakketten leveren wij ook op maat gemaakte webhosting. Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig voor een passend pakket? Neem dan contact met ons op.

.nl

€ 10,-

.be

€ 10,-

.com

€ 14,-

.eu

€ 14,-

.net

€ 14,-

.de

€ 18,-

.fr

€ 22,-

Prijzen zijn per jaar.
  • Registreer jouw idee met een unieke domeinnaam

  • Makkelijk te koppelen met een webhosting pakket

  • Verstuur e-mails vanaf jouw unieke domeinnaam

  • Gratis SSL (beveiligde verbinding)

Lees meer

Bestel- verhuisformulier